Μπράβο Ιταλία, πέταξε έξω την Ισπανία!

Μετά από δύο σερί Euro τα οποία κατέληξαν στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας, φέτος θα έχουμε νέο εστεμμένο. Υπεύθυνη δεν είναι άλλη από την Ιταλία του Αντόνιο Κόντε που νίκησε 2-0 τους άστοχους «φούριας ρόχας» και προκρίθηκε δικαιότατα στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το πρώτο γκολ σημείωσε στο 32’ ο Κιελίνι με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Έντερ από το ημικύκλιο και απόκρουση του Ντε Χέα, που ήταν αδύνατο να διώξει σε κόρνερ, καθώς το λάκτισμα ήταν τρομερά δυνατό! Στις καθυστερήσεις ο Πελέ έκανε το 2-0 στην κόντρα έστειλε στη σύνταξη τον Ντελ Μπόθκε!

Πριν από το γκολ οι Ιταλοί ήταν διαρκώς στην επίθεση και έχασαν πολλές ευκαιρίες, ενώ μετά έπαιξαν πίσω από την μπάλα ψάχνοντας την αντεπίθεση. Είναι εκπληκτικό το πόσο καλή παρουσιάζεται η Ιταλία και όταν ψάχνει γκολ και όταν υπερασπίζεται αποτέλεσμα, κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν από το Euro.

Οι δε Ισπανοί τελικά μόνο με την Τουρκία έπαιξαν μπάλα σε αυτό το Euro και δικαίως αποκλείστηκαν. Η Ιταλία στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία σε ένα σούπερ προημιτελικό. Ο δε Αντόνιο Κόντε είναι μέχρι στιγμής ο κορυφαίος προπονητής του Euro…

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο, Τζιακερίνι, Ντε Ρόσι (52’ Τιάγκο Μότα), Παρόλο, Φλορέντσι (84’ Νταρμιάν), Έντερ (82’ Ινσίνιε), Πελέ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Χουανφράν, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπούσκετς, Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Νολίτο (46΄Αντούριθ – 51’  Πέδρο), Σίλβα, Μοράτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα