“Μπροστά στην μάσα η ιδεολογία πήγε περίπατο – Παρόμοιος ψεύτης στο Μαξίμου δεν έχει υπάρξει”

Tα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον ALPHA και στον Αντώνη Σρόιτερ σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά πως “με την φράση του Τσίπρα “κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω χαρούμενα πρόσωπα”, δεν ξέρω πόσοι άντεξαν να μην σπάσουν την τηλεόραση». Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.  πρόσθεσε ακόμη  «παρόμοιος ψεύτης στο Μαξίμου δεν έχει υπάρξει».

«Οι επικοινωνιολόγοι του κ. Τσίπρα δεν έπρεπε να τον αφήσουν να βγει», είπε χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον Alpha 989.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φτιάξει ένα επιχείρημα. Είναι προφανώς ένα μεγάλο ψέμα. Και τον Σεπτέμβριο του 2015 για ένα παράλληλο πρόγραμμα μιλούσε. Ο κ. Τσίπρας τον Σεπτέμβριο του 2015 «έκλεψε» το αποτέλεσμα. Κορόιδεψε τους πολιτικούς αρχηγούς. Είναι ένας πολιτικός απατεώνας».

“Χαζοί είναι να φύγουνε;”

Εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία. Περνάνε τέλεια! Χαζοί είναι να φύγουνε; Μπροστά στην καρέκλα και στην μάσα η ιδεολογία πήγε περίπατο».

Για την αξιολόγηση είχα πει ότι «και την Ακρόπολη να τους ζητήσουν, θα τη δώσουν» ενώ για το ομόλογο είπε «δυστυχώς αποτύχανε. Δώσανε μπόνους στους παλαιούς κατόχους». Επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το αγγλικό δίκαιο για το οποίο άλλοτε κατηγορούσε τη ΝΔ.

Βολές σε Θάνου

Κατηγόρησε την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου ότι «διαδραμάτισε έναν περίεργο και ύποπτο ρόλο». Εκτίμησε πως είναι πολύ σωστή η δικαστική απόφαση του Α.Π. ότι δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή η μη καταβολή δεδουλευμένων γιατί αυτό λέει ο νόμος. Αν θέλουν ας αλλάξουν τον νόμο».

Για το θέμα της ασφάλειας ο κος Γεωργιάδης είπε ότι «καίγεται η Αθήνα κάθε βράδυ. Όταν γίνουμε κυβέρνηση θα επιβάλουμε τον νόμο και την τάξη με την αστυνομία. Πάντα ωφελούσε η καταστολή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα