Μόλις 1.840.000 ευρώ κέρδισε ο ΠΑΟ από τον Μπεργκ!

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

Το δυσθεώρητο ποσό των 10.000.000 ευρώ που είχε οριστεί ως ρήτρα εξαγοράς του Μάρκους Μπεργκ ήταν τελικά ένα “φανταστικό” νούμερο που είχε μπει για τα μάτια του κόσμου πέρσι το καλοκαίρι, όταν μάλλον και τότε ήθελε να φύγει ο Σουηδός.

Δεν εξηγείται το πως τελικά ο ΠΑΟ θα εισπράξει μόλις 1.840.000 ευρώ για τον Σουηδό, επιβεβαιώνοντας τους Άραβες που έλεγαν προ ημερών πως τα ποσά που ακούστηκαν για τη συγκεκριμένη μετεγγραφή ήταν υπερβολικά.

Πέρσι γνωρίζαμε πως η ρήτρα χωρίζεται ως εξής: 5,5 εκ. ευρώ στον ΠΑΟ. 3,5 στο Αμβούργο. 1 εκατομμύριο στο μάνατζερ του παίκτη (πέραν της υπόλοιπης προβλεπόμενης αμοιβής του). Φαίνεται, όμως, πως το  ποσό αυτό δεν ίσχυε και πως το Αμβούργο είχε μάλλον παραιτηθεί των διεκδικήσεων ποσοστού της ρήτρας λόγω του ότι είχε παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη μεταπήδησή του στην Ελλάδα.

Όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Αΐν, οι “πράσινοι” έβγαλαν προς τα έξω πως δεν πέφτουν κάτω από 5,1 εκ. ευρώ. Τελικά μαθεύτηκε πως θα εισπράξουν 3,3 εκ. ευρώ, ωστόσο τώρα βγαίνει προς τα έξω πως θα λάβουν 1,84 εκατομμύρια ευρώ και δεν θα πληρώσουν την τελευταία δόση του παίκτη. Συνολικα, δηλαδή, κάτι παραπάνω από 2,2 εκ. το κέρδος! Αστεία πράγματα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα