Μόλις… 9 τραυματίες η Γιουνάιτεντ ενόψει ΚΠΡ

Μονόδρομος είναι η νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή την Κυριακή κόντρα στην ΚΠΡ, ωστόσο «σύμμαχος» του Λουίς Φαν Χάαλ δεν είναι σε καμία περίπτωση η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του καθώς νοκ-άουτ από την αναμέτρηση έχουν τεθεί 9(!) παίκτες του.

Τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας των «κόκκινων διαβόλων» είναι ο Φιλ Τζόουνς που θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα λόγω θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με την Ελβετία.

Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του Ολλανδού τεχνικού:

«Έχω φέρει τα χαρτιά μου και τα γυαλιά μου. Ο Φελαϊνί δεν είναι έτοιμος, ο Κάρικ δεν είναι έτοιμος αλλά έτρεξε για πρώτη φορά –απίστευτο μετά από οχτώ εβδομάδες- ο Τζόνστον έχει πρόβλημα στον αγκώνα, ο Σμόλινγκ δεν είναι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση, αλλά θα προπονηθεί αύριο με την ομάδα για πρώτη φορά, οι Γουίλσον και Τζέιμς δεν είναι έτοιμοι, ο Τζόουνς τραυματίστηκε με την Εθνική Αγγλίας και οι Λίνγκαρντ και Γιανγκ είναι επίσης τραυματίες».

Όλα αυτά την ώρα που η Γιουνάιτεντ θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην ΚΠΡ καθώς έχει μόλις 2 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα