Μόνο στην «Α»: Μείον 25 κιλά και με πρόσωπο 20χρονης η Σεμίνα Διγενή (εικόνες)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Η νέα εξωτερική εμφάνιση της Σεμίνας Διγενή προκαλεί αναφωνήματα θαυμασμού σε όσους τη συναντούνε μετά από καιρό, καταφέρνοντας μετά δυσκολίας να την αναγνωρίσουν!

Απέχοντας τα τελευταία χρόνια από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με την απουσία της να είναι ιδιαίτερα αισθητή, αφού οι εκπομπές που παρουσίαζε, «χτυπούσαν» κόκκινο τηλεθέασης, το αγαπημένο της τηλεοπτικό κοινό, δεν γνωρίζει πώς είναι σήμερα η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια.

Αν και η ίδια φροντίζει να επικοινωνεί με τον κόσμο της μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της σε Facebook και Instagram αλλά και το site της, αν δεν τη δει κάποιος από κοντά δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει τη μεγάλη αλλαγή που έχει πραγματοποιήσει στην εξωτερική της εμφάνιση. Όπως τονίζουν αυτοί που έπαθαν το σοκ με το που την είδαν, η Σ.Διγενή έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, έχοντας καταφέρει να χάσει περισσότερα από 25 κιλά.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν το πώς το πέτυχε όλο αυτό η γνωστής δημοσιογράφος, ακολούθησε ρητά τις  διατροφικές συμβουλές της γνωστής διατροφολόγου Μαρία Ψωμά, που σε συνδυασμό με τη σωστή άσκηση, πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και συνεχίζουν ακάθεκτες για την απώλεια μερικών κιλών ακόμα. Λόγω του αδυνατίσματος όμως και της υγιεινής διατροφής που ακολουθεί εδώ και δύο χρόνια, εμφανής είναι η αλλαγή και στο πρόσωπό της, κάνοντάς τη να μοιάζει κατά πολλά χρόνια νεότερη. Η «Α» σας παρουσιάζει μέσα από εικόνες τη νέα Σ. Διγενή που μας αρέσει πολύ!

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Η ΑΠΟΨΗ” του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα