Μόνο στην «Α»: Με ποιον ηθοποιό είναι in love η Βίκυ Κάβουρα

 

 

Ένα νέο ειδύλλιο έχει γεννηθεί εδώ και λίγες ημέρες και όσοι το ζουν από κοντά αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη χημεία. Στην Ελλάδα για τις γιορτές του Πάσχα βρέθηκε ο Άνθιμος Ανανιάδης, και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη βάση του στη Νέα Υόρκη πιο ερωτευμένος από ποτέ.

Σύμφωνα με όσα μαρτυράει στην «Α» άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του ηθοποιού, αν και γνωριζόταν χρόνια αλλά τυπικά με τη Βίκυ Κάβουρα, δεν περίμενε ότι θα έτρωγε ένα τόσο μεγάλο «κλικ».

Οι δυο τους φέρεται να ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια ενός κοσμικού event που έκανε κοινός τους φίλος, που βρέθηκαν στην ίδια παρέα. Χωρίς να χάσει χρόνο ο ηθοποιός, και μαγεμένος από την εκρηκτική συνάδελφό του, που μετά και την τελευταία της σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο μετράει… εργένισσα κοντά στον ενάμιση χρόνο, δεν δίστασε να τη φλερτάρει ευθέως. Άλλωστε και ο ίδιος χώρισε πριν από λίγο καιρό μετά από μία σχέση δύο χρόνων και είχε όλο το ελεύθερο να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Όπερ και έπραξε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Από το πρώτο κιόλας βράδυ που τους είδαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο των Αθηνών, δεν ξεκόλλησαν ο ένας από τον άλλον. Τόσο ο Άνθιμος όσο και η Βίκη δεν έκρυβαν από αυτούς που είχαν στραμμένα τα βλέμματά τους πάνω τους ότι υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον διάχυτο στην ατμόσφαιρα. Όπως αναφέρουν οι επαΐοντες, τις επόμενες μέρες οι δυο τους είχαν πολλά ραντεβού, θέλοντας να γνωρίσουν όσο μπορούν καλύτερα ο ένας τον άλλον. Το γλυκό ακούγεται πως έδεσε, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέσης τους, που δεν είναι άλλο από την απόσταση.

Κι αυτό γιατί ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική, ενώ έρχεται στην Ελλάδα μόνο για λίγες μέρες, δύο φορές τον χρόνο. Η Βίκυ δε με τη σειρά της δεν είχε σκοπό να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αν και από το μυαλό της όπως την άκουσαν να εξομολογείται, περνάει πλέον η σκέψη να βρεθεί και εκείνη στη «Μέκκα» του κινηματογράφου για σπουδές αλλά και να δοκιμάσει την τύχη της στον χώρο της υποκριτικής. Κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι σε αυτές τις σκέψεις έχει συμβάλει σημαντικά η γνωριμία της με τον Άνθιμο και τα συναισθήματα που έχουν γεννηθεί μεταξύ τους.

6U8A1899

kabourass ananiadis_kavoura

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα