Μόνο στην «Α»: Συγκλονίζει η φωτό: H στιγμή που η Χρονοπούλου σηκώνεται όρθια από το καροτσάκι της

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Είναι μία γυναίκα που εκτός από τεράστιο ταλέντο κουβαλάει και αρκετά «κιλά» ψυχής. Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, και που την έχουν καθηλώσει στο αναπηρικό της καροτσάκι, η Μαίρη Χρονοπούλου δεν το βάζει κάτω. Δίνει το παρών της σε αρκετά κοσμικά event, μην κρύβοντας τη διάθεσή της για την ζωή.

Η «μεγάλη» κυρία του ελληνικού κινηματογράφου δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γοργόνες και Μάγκες», της ομώνυμης ταινίας που είχε σηματοδοτήσει την καριέρα της. Συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο Μάκη Δελαπόρτα, η κυρία Χρονοπούλου απόλαυσε την παράσταση, χειροκρότησε τους πρωταγωνιστές, ενώ παραδέχτηκε στις κάμερες ότι η Ζέτα Δούκα που την υποδύεται στο θέατρο, είναι σπουδαία ηθοποιός, που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε παίξει τότε και στην ταινία.

Η πιο συγκλονιστική στιγμή όμως ήρθε προς στο τέλος της παράστασης, όταν το μικρόφωνο δόθηκε στη μεγάλη θεατρίνα για να ερμηνεύει το τραγούδι «του αγοριού απέναντι». Με σύσσωμο το θέατρο «Μπροντγουεϊ» να την αποθεώνει και να την χειροκροτεί, η Μαίρη Χρονοπούλου,θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τη συγκίνηση που της προκάλεσαν αλλά και το «κύμα» αγάπης που της μετέφεραν, εκδήλωσε την επιθυμία να σηκωθεί όρθια. Με τη βοήθεια του Μάκη Δελαπόρτα, σηκώθηκε από το καροτσάκι της και με τεράστια δύναμη ψυχής στάθηκε στα πόδια της, με το κοινό και ηθοποιούς να έχουν σηκωθεί όλοι όρθιοι και να την χειροκροτούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα