Μόνο στην «Α»: Το έμφραγμα που υπέστη γνωστός λαϊκός τραγουδιστής (εικόνες+βίντεο)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

 

Εξαφανισμένος από τα social media ήταν περισσότερο από ένα μήνα ο δημοφιλής τραγουδιστής, και πολλοί αναρωτήθηκαν τι του έχει συμβεί, αφού καθημερινά κρατούσε μέσω Facebook μία επικοινωνία με τους θαυμαστές του… Λίγοι είναι αυτοί που γνώριζαν όμως τι πραγματικά τι είχε πάθει, παρακαλώντας τους συνεργάτες του όμως να μην αποκαλύψουν τίποτα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής που αποφάσισε ο ίδιος να αποκαλύψει ότι ένα πρόβλημα με την υγεία του και ο καταπονημένος οργανισμός του, τον οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη το τραγούδι.

Με την εικόνα του πολύ καταβεβλημένη, ο Γιώργος Δασκαλάκης, προκάλεσε σοκ στο διαδίκτυο, ανακοινώνοντας πώς δεν αντέχει να συνεχίσει άλλο, λέει αντίο στο τραγούδι και τις νυχτερινές του εμφανίσεις, αφού τα τελευταία χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, ζητούσε υπερβολικά πράγματα από τον οργανισμό του, χωρίς να ακούει όλα αυτά που του ζητάει εκείνος, με αποτέλεσμα να τον «προδώσει» πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Ροδίτης τραγουδιστής, πριν από ενάμιση μήνα, βρέθηκε για μία ακόμη φορά στη Γερμανία, για να υποβληθεί σε μία σοβαρή εξέταση στο στομάχι του, λόγω του ότι είχε κάνει πριν χρόνια μία επέμβαση που λίγο έλειψε να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του. Τον τελευταίο χρόνο οι γιατροί του είχαν κρούσει εκ νέου τον κώδωνα του κινδύνου, συμβουλευόντάς τον να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να απέχει ένα διάστημα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αψηφώντας τους όμως στο έπακρον εις βάρος του οργανισμού του. Όσοι ζούσαν από κοντά όμως τον Γιώργο Δασκαλάκη, βλέποντάς τον δουλεύει ασταμάτητα και να μην προσέχει την υγεία του, τον «μάλωναν» να κοιτάξει λίγο παραπάνω τον εαυτό του, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, που δεν άργησαν να έρθουν.

Επιστρέφοντας λοιπόν από τη Γερμανία στη Ρόδο για να αναρρώσει με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, όντας εν πτήση ένιωσε μία έντονη δυσφορία, ένα βάρος στο στήθος, και για αρκετά λεπτά να σβήνουν όλα γύρω του. Για καλή του τύχη το επεισόδιο συνέβη κατά την προσγείωση του αεροπλάνου και με τη γρήγορη επέμβαση του ΕΚΑΒ, και τη βοήθεια των γιατρών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί έμφραγμα. Φανερά σοκαρισμένος και ταρακουνημένος πλέον ο τραγουδιστής, το διάστημα που παρέμεινε στο νοσοκομείο, νιώθοντας πλέον καθόλα προδομένος από το σώμα του και την καρδιά του, πήρε τις μεγάλες αποφάσεις. Έχοντας επανέλθει μετά το έμφραγμα και μην μπορώντας να κλείσει τα αυτιά του στα «καμπανάκια» του οργανισμού του, το βράδυ της Κυριακής με ένα βίντεο που ανάρτησε στο Facebook αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του.

«ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ…
ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ….ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ…ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ…» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη συγκλονιστική εξομολόγησή του.

Η απόφασή του αυτή προκάλεσε μεγάλο πανικό στους διαδικτυακούς του φίλους, που τον “γέμισαν” με χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, παρακαλώντας τον να μην κάνει πράξη τα όσα είπε.

ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ…ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ….ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ…ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ…

Posted by Giorgos Daskalakis B on Sonntag, 29. Januar 2017

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα