Μόνο στην «Α»: Τόσα παίρνουν «Μαχητές» και «Διάσημοι» στο «Survivor 2»

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται πλέον από το πρωί της Δευτέρας και οι 24 παίκτες του «Survivor 2», όπου θα δώσουν τη δική τους μάχη για να επιβιώσουν στον Άγιο Δομίνικο και να κερδίσουν το έπαθλο των €100.000.

Φυσικά και όλο αυτό το ταξίδι δεν το κάνουν αφιλοκερδώς, αφήνοντας πίσω τις δουλειές τους! Αναφορικά με την ομάδα των «Διασήμων», ο καθένας τους έχει κάνει ειδική συμφωνία πληρωμής με την τουρκική εταιρεία παραγωγής αλλά και του ΣΚΑΪ, προ-εξασφαλίζοντας τα υψηλά εβδομαδιάτικα για όσο διάστημα παραμείνουν στο παιχνίδι.

Συγκριτικά όμως με πέρυσι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η «Α», οι αμοιβές των διασήμων παικτών δεν είναι και τόσο πλουσιοπάροχες. Ναι μεν στα υψηλά συμβόλαια ακούγεται πως βρίσκεται αυτό της Όλγας Φαρμάκη, του Αλέξανδρου Παρθένη, του Μιχάλη Μουρούτσου και του πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκου, με τα ποσά να κυμαίνονται από €2.000-€3.000 την εβδομάδα, αλλά υπάρχουν και αυτοί με πολύ μικρότερα, της τάξεως των €1.000. Σε κατώτερη μισθολογική θέση φέρεται να βρίσκονται όλοι οι «Μαχητές», αφού η αμοιβή τους είναι το ίδιο για όλους, 250 ευρώ έκαστος την εβδομάδα.

Μπορεί φέτος η παραγωγή του «Survivor 2» να έχει ρίξει τις εβδομαδιαίες αμοιβές, θα τους ανταμείψει όμως με πλουσιοπάροχα δώρα, αλλά και θα τους δώσει την ευκαιρία, σχεδόν οι περισσότεροι, να διεκδικήσουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο, που πέρσι είχε κερδίσει μόνος ένας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα