Μύγας: «Χρειάζεται πάθος με τον Ατρόμητο»

Την καλή ψυχολογία που έχει αποκτήσει η ομάδα του μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό και το πάθος που απαιτείται κόντρα στον Ατρόμητο, επεσήμανε ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Γιώργος Μύγας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Novasports:
«Ερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό και έχουμε ψυχολογία. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, τον ξέρουμε. Με καλή ψυχολογία και πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε.

Ξέρουμε τους παίκτες του Ατρομήτου από πέρυσι, έχει κάνει κάποιες καλές προσθήκες αλλά δεν μας ανησυχεί. Πιστεύω πως οι αντεπιθέσεις θα παίξουν ρόλο, ο Ατρόμητος είναι πολύ καλός σε αυτό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.

Πρέπει να μπούμε με πολύ πάθος και αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και αν το κάνουμε αυτό θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ομάδες σαν τον Ατρόμητο, αν τις αφήσεις έστω και ένα λεπτό μπορούν να σου κάνουν μία φάση και να γυρίσουν το ματς.

Παπάζογλου, Μπρίτο και Ναπολεόνι είναι πολύ επικίνδυνοι ποδοσφαιριστές και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε κατάλληλα.

Είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για στόχους. Θέλουμε να διασφαλίσουμε πρώτα την παραμονή και από εκεί και πέρα θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα