Νέα απεργία στον Πήγασο- Παρατείνεται η αγωνία

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στον Πήγασο, που εφόσον οδηγηθεί σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης εν λειτουργία, θα είναι το θετικό σενάριο.

Το απευκταίο είναι όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον Πήγασο είναι η απευθείας πτώχευση, που θα αφήσει 450 εργαζομένους χωρίς δουλειά.

Η Εθνική Τράπεζα κατήγγειλε τη σύμβαση του ομολογιακού δάνειου των 80 εκ. ευρώ και η εκδοτική εταιρεία έχει 90 ημέρες για να το αποπληρώσει. Η είσοδος του Σαββίδη δεν επέτρεψε την ενέργεια της Εθνικής Τράπεζας. Τώρα, καθώς το ποσό είναι μεγάλο, είναι πλέον πιο ορατό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ο Πήγασος τα χνάρια του ΔΟΛ και να οδηγηθεί σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης εν λειτουργία ή και απευθείας σε πτώχευση. Ο Φ. Μπόμπολας, σε τριμερή συνάντηση που έγινε την Παρασκευή, παρουσία εκπροσώπων του υπουργείου Εργασίας και των εργαζομένων, δεν ήταν σε θέση να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για τις προθέσεις του, λέγοντας πως τα πάντα είναι στο χέρι των τραπεζών.

Στο μεταξύ, η ΠΟΕΣΥ ανακοίνωσε τη συνέχεια των απεργιακών κινητοποιήσεων στα μέσα του “Πήγασου” μέχρι το πρωί της Τετάρτης (14/6).

Η απεργία των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών Τύπου, λιθογράφων και φωτορεπόρτερ που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOALnews», καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinemag.gr» και «caranddriver.gr» και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις και τις λοιπές ιστοσελίδες του Ομίλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα