Νέα απώλεια του Άρη και έκρηξη Σπανού

Δύο ακόμα βαθμούς μέσα σε 4 ημέρες έχασε ο πρωτοπόρος της Football League Άρης, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ούτε στο Αίγιο και έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Η νέα βαθμολογική απώλεια προκάλεσε την έκρηξη του προπονητή των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Σπανού, ο οποίος δήλωσε με νόημα μετά το τέλος του αγώνα: «Υπάρχουν παιδιά που δε μπορούνε και αυτό φαίνεται χωρίς να είσαι προπονητής».

Ισοπαλία χωρίς γκολ είχαμε και στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου και την Παναχαϊκή να μένουν… άσφαιροι, ενώ οι Πατρινοί έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 7ο λεπτό.

Στο μεταξύ, σπουδαίο σε εξέλιξη παιχνίδι έγινε στο Αλκαζάρ, όπου ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 3-2 τον Εργοτέλη (29΄ πεν. Τσιλούλης, 58΄, 67΄ Σαχινίδης – 13΄ Κάιπερς, 49΄ Αγγελόπουλος), παρότι οι Κρήτες προηγήθηκαν δύο φορές και αγωνίζονταν από το 28΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σταματάκου.

Πιο αναλυτικά, στις αναμετρήσεις της Τετάρτης (20/12) για την 9η αγωνιστική της Football League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Παναιγιάλειος – Άρης 0-0, Αιγινιακός – Βέροια 1-1, Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης 3-2 και Απόλλων Πόντου – Παναχαϊκή 0-0. Την Πέμπτη (21/12) παίζουν ΑΟΧ Κισσαμικός – Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη, Καλλιθέα – ΑΕ Καραϊσκάκης και ΟΦΗ – Δόξα Δράμας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα