Νέα κατηγορία για τον 52χρονο που βίασε την φοιτήτρια στη Δάφνη

Νέα κατηγορία απαγγέλθηκε, στον 52χρονο άνδρα που είχε απαγάγει και βιάσει 22χρονη φοιτήτρια τον περασμένο Μάϊο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο Παναγιώτης Κοντζιζέλο κατηγορείται εκ νέου για παιδική πορνογραφία. Όλα αυτά «μαρτύρησαν» οι κάμερες, οι οποίες είχαν δείξει το πώς κρατούσε την φοιτήτρια παρά την θέληση της, τον βιασμό της και τα βασανιστήρια που υπέστη, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ, στο επίμαχο υλικό βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία εμφανίζουν ανήλικα παιδιά.

Ο κατηγορούμενος, πρόκειται να βρεθεί αύριο, Πέμπτη ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, εφόσον στην χθεσινή απολογία ζήτησε προθεσμία.

Να σημειωθεί ότι, όλα ξεκίνησαν τον Μάϊο, όπου η νεαρή φοιτήτρια ως οικιακή βοηθός, η οποία τον επισκεπτόταν τέσσερις φορές τον μήνα για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα με ιμάντα, και φιμωμένη με μονωτική ταινία στο υπόγειο του σπιτιού.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί είχαν πει ότι την βρήκαν   «με τα κάτω άκρα δεμένα από τον αστράγαλο, με ιμάντα το κάθε ένα δεμένο στο μεταλλικό πλαίσιο του προσκέφαλου του κρεβατιού και με τα μάτια καλυμμένα με μαύρη μάσκα. Στη μέση της υπήρχε κατεβασμένο ένα αμάνικο φόρεμα ενώ ήταν εξαιρετικά κακοποιημένη με αιματώματα στο πρόσωπο και σημάδια στους καρπούς από τα δεσμά και τη μεγάλη χρονική διάρκεια που ήταν στην κατάσταση αυτή». Ο 52χρονος τότε, είχε υποστηρίξει ότι όλα συνέβησαν με την συναίνεση της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τα καινούρια στοιχεία, το θρίλερ… δεν έχει τέλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα