Νέα μπλεξίματα για τον Γκιρτζίκη και την παρέα του

Κλήση από τον εισαγγελέα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθεση «Travel Plan» έχουν δέχθηκε ο τέως πρόεδρο της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκης, ο τέως ταμίας Χρ. Καραβασίλης, ο τέως εκτελεστικός γραμματέας, Π. Παπανικολάου και ο  προϊστάμενος του λογιστηρίου, Τ. Θεοφίλου.

Πρόκειται για την υπόθεση που οδηγήθηκε στην  δικαιοσύνη έπειτα από καταγγελία της Προσωρινής Διοίκησης, όταν διαπίστωσαν ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί της από την εταιρεία Eθνική Factor, στην οποία θα έπρεπε  να έχει καταβάλει η ΕΠΟ τα χρήματα που προβλέπονταν από τη συνεργασία της με το Travel Plan.

Η ίδια υπόθεση απασχολεί και τον ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, καθώς τα στελέχη της ΕΠΟ φέρεται να μην απέδιδαν τα χρήματα της συνεργασίας με τη χορηγό εταιρία Travel Planς την Εθνική Factor (θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας).

Όπως αναφέρεται στον Κώδικα Δεοντολογίας  «Τα πρόσωπα που δεσμεύονται από τον παρόντα Κώδικα απαγορεύεται να καταχρώνται περιουσιακά στοιχεία της ΕΠΟ, ανεξάρτητα του εάν τούτο γίνεται άμεσα ή έμμεσα, μέσω ή σε σχέση με μεσολαβητές ή τρίτα σχετιζόμενα πρόσωπα, σύμφωνα με τους ορισμούς αυτού του Κώδικα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα