Νέα τάξη πραγμάτων με Κάλας στον Άρη!

Ραγδαίες εξελίξεις έχει δρομολογήσει από την πρώτη κιόλας μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ο Άλεξ Κάλας στην ομάδα του Άρη.

Ο νέος ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης έχει πάρει τις αποφάσεις του και αναμένεται να ξεκινήσει δίχως χρονοτριβή την εφαρμογή του πλάνου του, προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει σε όλα τα επίπεδα και να επιστρέψει δυνατή στα «σαλόνια» της Super League.

Πρώτιστο μέλημα του Άλεξ Κάλας, είναι η αποπληρωμή των οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές και η διευθέτηση των χρεών προς τρίτους. Βασικό ρόλο στο σχεδιασμό της νέας εποχής αναμένεται να διαδραματίσει ο αδερφός του και πρώην προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τελευταίος θα αναλάβει με αυξημένες αρμοδιότητες, τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, κάτι που συνεπάγεται την απομάκρυνση του Γιάννη Τοπαλίδη από το συγκεκριμένο πόστο.

Στην τεχνική ηγεσία, με τις ενδείξεις που έχουμε από το ρεπορτάζ, θα παραμείνει ο Πάουλο Κάμπος. Γενικότερα θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο, προκειμένου η ΠΑΕ να λειτουργήσει με βάση σύγχρονα πρότυπα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα