Νέα Υόρκη: Δολοφόνησαν άγρια δύο ανήλικα παιδιά και ένα ζευγάρι λεσβιών

Ένα σοκαριστικό έγκλημα συνέβη στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, καθώς άγνωστος δολοφόνησε τέσσερα άτομα μεταξύ αυτών και δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαμέρισμα στο προάστιο Troy, της Νέας Υόρκης βρέθηκαν άγρια δολοφονημένα δύο παιδιά, το ένα αγόρι 11 χρονών και ένα κοριτσάκι 5χρονών, η 36χρονη μητέρα τους και άλλη μία νεαρή 22 ετών, η οποία φέρεται να είχε δημιουργήσει δεσμό με την μητέρα των δύο παιδιών.

Ο διαχειριστής του κτιρίου, ειδοποίησε τις αρχές όταν έσπευσε στο διαμέρισμα και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα. Ο αρχηγός της τοπικής κοινωνίας του Troy, John Tedesco δήλωσε ότι πρόκειται για πρωτοφανής αγριότητας έγκλημα και δεν αντιμετωπίζεται ως τυχαία πράξη.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει αμφιβολία ότι ο άνθρωπος που διέπραξε το έγκλημα αυτό είναι ικανός για τα πάντα» ανέφερε, ενώ αργότερα παραδέχθηκε ότι στα 43 χρόνια υπηρεσίας του δεν έχει συναντήσει ξανά παρόμοιο έγκλημα.

Η Αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει ακόμη πότε συνέβη η δολοφονία, ενώ δεν υπάρχουν ύποπτοι για το έγκλημα.

Ο πάστορας στην τοπική εκκλησία, Jackie Robinson, δήλωσε ότι «Αυτή η αποτρόπαια κτηνωδία είναι αδιανόητη, ακατανόητη. Νομίζω ότι έχει επηρεάσει όλη την κοινότητα» και συνέχισε «Τα παιδιά έχουν υποστεί ψυχικά τραύματα, πολλοί από τους ενηλίκους επίσης, γιατί αυτό το τέρας βρίσκεται ακόμη εκεί έξω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα