Νέα spoiler: Ποιος παίρνει ασυλία και ποιος αποχωρεί

Νέες πληροφορίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου για το Survivor το οποίο ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τετάρτη, 5 Ιουλίου.

Μετά τον Μάριο Ιωαννίδη, τη δεύτερη ασυλία φέρεται να παίρνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος θα κερδίσει στο αγώνισμα που θα δούμε την Κυριακή στις οθόνες μας. Έτσι, εκτός από το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor στο οποίο βρίσκεται ήδη ο Κύπριος παίκτης, θα βρεθεί και ο Σκιαθίτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι. Μαζί άλλωστε θα μεταβούν με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Κούβα για να περάσουν μερικές αξέχαστες στιγμές. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα πουν μεταξύ τους, καθώς οι δύο αντίπαλοι έχουν ανταλλάξει ελάχιστες κουβέντες κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού.

Όσον αφορά, τον παίκτη που θα αποχωρήσει στο Συμβούλιου του Νησιού που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή, φέρεται να είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη με τον Γιάννη Σπαλιάρα για να κρατηθεί στο παιχνίδι, αλλά τελικά το ποσοστό παραμονής του ήταν μικρότερο από εκείνο του μοντέλου.

Άλλωστε, όπως αποκάλυψε στο επεισόδιο της Τρίτης ο Σάκης Τανιμανίδης, ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί με τρία άτομα, συνεπώς αυτό σημαίνει ότι θα αποχωρήσει άλλος ένας εκ των Γιάννη Σπαλιάρα και Κωνσταντίνου Βασάλου, την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα