Νέες διαδραστικές υπηρεσίες και συμφωνίες με κινηματογραφικά στούντιο

Μία σειρά από διαδραστικές υπηρεσίες που προσωποποιούν την τηλεοπτική εμπειρία παρουσίασε η τηλεόραση του Ομίλου ΟΤΕ, με αφορμή την υιοθέτηση της ενιαίας μάρκας  COSMOTE.

Επίσης, προχώρησε σε συμφωνία με την Paramount Pictures, ένα από τα 6 μεγαλύτερα στούντιο του Χόλυγουντ, για την προβολή των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών -Α’ προβολής- στα κανάλια COSMOTE Cinema. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, η COSMOTE TV προχωρά σε συμφωνία και με τα Disney Studios, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα Marvel Studios, την Lucasfilm και τα Pixar Animation Studios.

Με τις υπηρεσίες που προσφέρει η COSMOTE TV, οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν προγράμματα σε φορητές συσκευές, όπως το κινητό, το τάμπλετ ή το λάπτοπ τους, να γυρίζουν τον χρόνο πίσω έως 48 ώρες για να παρακολουθήσουν προγράμματα που έχασαν ή να σταματούν το live πρόγραμμα, να νοικιάζουν ταινίες από όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο αμέσως μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους.

Μπορούν ακόμη να πραγματοποιούν ή και να προγραμματίζουν απομακρυσμένα εγγραφές σε σκληρό δίσκο που θα συνδέσουν στον αποκωδικοποιητή τους (PVR). Επίσης, με την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν δωρεάν από μία ταινιοθήκη με ταινίες, ξένες σειρές και ντοκιμαντέρ, αμέσως αφότου προβληθούν στα κανάλια COSMOTE CINEMA και COSMOTE HISTORY.

Στην ταινιοθήκη μπορεί κάποιος να βρει πολλούς τίτλους δημοφιλών σειρών, όπως το The Young Pope, το UnReal, το Happy Valley, το Roots, το The Durrells, το Trapped, το The Odd Couple κ.ά., ενώ διαθέσιμες είναι και οι πρωτότυπες παραγωγές της COSMOTE TV για το COSMOTE History, «Αυτοί που Τόλμησαν», «Κορυφές», «Ελλάδα από το Α έως το Ω», μαζί με άλλα σπουδαία ελληνικά ντοκιμαντέρ. Όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας είναι διαθέσιμο και μέσω φορητών συσκευών.

Σε αυτή την υπηρεσία θα ενταχθούν και πολλές από τις ταινίες που εξασφάλισε η COSMOTE TV στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Paramount Pictures. Μέσω της συμφωνίας αυτής, τα κανάλια COSMOTE Cinema φέρνουν σε πρώτη προβολή τις ταινίες του στούντιο, όπως το Star Trek Beyond και το Teenage Mutant Ninja Turtles 2, που θα προβληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Κάποιες από τις πιο γνωστές σειρές ταινιών της Paramount που θα δούμε στην COSMOTE TV είναι τα Jack Reacher με τον Τομ Κρουζ, τα Mission Impossible, Transformers, Friday the 13th, World War Z με τον Μπραντ Πιτ κ.ά.

 

Οι διαδραστικές υπηρεσίες που παρέχει η COSMOTE TV είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού της δορυφορικής υπηρεσίας και αυτή του iptv, της λεγόμενης hybrid πλατφόρμας, και η μετάβαση των υφιστάμενων συνδρομητών πραγματοποιείται απομακρυσμένα μέσω λογισμικού από τον δορυφόρο. Για να κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών, οι συνδρομητές, εκτός του ότι θα πρέπει να γίνουν hybrid, θα χρειαστεί και να συνδέσουν τον αποκωδικοποιήτη τους στο Internet του σπιτιού τους.

 

H συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 και μέσα σε μία πενταετία έχει σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και περιεχομένου, όσο και σε επίπεδο συνδρομητών. Σήμερα, έχει ξεπεράσει τις 490 χιλιάδες συνδρομητές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα