Νέες διαρροές: Ποιος αποχώρησε εκ των Κοκκινάκη, Μπο

Το βράδυ της Δευτέρας, οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο τελικά επικράτησαν με 10-9 στις λεπτομέρειες οι “Μαχητές”.

Οι “Διάσημοι” βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους και τελικά ο Κώστας Κοκκινάκης με τρεις ψήφους ήταν εκείνος που βγήκε πρώτος υποψήφιος. Τον δεύτερο υποψήφιο έδωσε ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος είχε κερδίσει το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Ο γνωστός ηθοποιός ψήφισε λοιπόν με τη σειρά του τον Mπο και ο ράπερ μαζί με τον πολίστα τέθηκαν αντιμέτωποι στην ψηφοφορία του κοινού.

Από αυτήν τελικά και σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, ο Κώστας Κοκκινάκης είναι εκείνος που συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους και τελικά θα αποχωρήσει άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης έχει ήδη αποχωρίσει και όταν προβληθεί το επεισόδιο της Τετάρτης, θα είναι σε θέση να επικοινωνήσει με τους δικούς του και να ανοίξει το κινητό τηλέφωνο του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα