Νένα Χρονοπούλου: Γιατί ο Τάσος Μητρόπουλος της αρνήθηκε να κάνουν παιδί

Για τη Νένα Χρονοπούλου ο Τάσος Μητρόπουλος είναι τα πάντα, όπως άλλωστε και ο μονάκριβος γιος της Χρήστος. Η ηθοποιός αν και θέλησε πολύ να του χαρίσει ένα παιδί, καρπό του μεγάλου τους έρωτα, εκείνος της το αρνήθηκε, εξηγώντας της όμως μετά από χρόνια το γιατί. Έχοντας μεγαλώσει την κόρη της  Έλενας Ναθαναήλ, και μετέπειτα τον γιο της δεύτερης συζύγου του, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της στο κυπριακό Down Town η Νένα Χρονοπούλου, οι λόγοι που τον απέτρεψαν να αποκτήσει το βιολογικό του παιδί είναι οι εξής:

Θα ήθελες να είχες και δεύτερο παιδί;

Όταν ήταν στην αρχή η σχέση μου με τον Τάσο τού το πρότεινα, γιατί σκέφτηκα πως ήταν πολύ άδικο για εκείνον να μεγαλώσει δεύτερο παιδί που δεν είναι «βιολογικά» δικό του. Ο Τάσος, όμως, δεν ήταν έτοιμος εκείνη τη δεδομένη στιγμή να ακούσει κάτι τέτοιο, γιατί τόσα χρόνια είχε «κοιμίσει» αυτή του την επιθυμία, κάνοντας ουσιαστικά μια τεράστια θυσία. Όταν αργότερα το ξανασυζητήσαμε μου είπε πως είχε μετανιώσει που δεν με άκουσε τότε, και πως τον έπιασα εξ’ απροόπτου γιατί είχε παλέψει κι εκείνος πολύ να βγάλει αυτή του την ανάγκη από το μυαλό του. Άθελά μου του είχα ξυπνήσει ένα μεγάλο πόνο που είχε βαθιά θαμμένο μία ολόκληρη ζωή.
Δεν στο ζήτησε ποτέ ο μικρός;

Όχι ίσα-ίσα, που όταν τον ρωτάω αν θέλει αδελφάκι μου απαντάει: «όχι δεν θέλω, θέλω σκυλάκι». Προφανώς του ‘ρχεται πιο βολικό και έχει και ουρά (γελάει).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα