Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών με υπογραφή Λέτο!

Τι κι αν ήταν το αγαπημένο παιδί της εξέδρας στο διάστημα που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό; Ο Σεμπάστιαν Λέτο βρίσκεται πλέον… απέναντι από τους «πράσινους» και δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω αν δεν λάβει τα χρήματα που του οφείλονται.

Ο Αργεντίνος προσέφυγε στην Επιτροπή Οικονομικών Διαφορών και ζητεί την τιμωρία του «τριφυλλιού», που κινδυνεύει μέχρι και με αφαίρεση βαθμών. Η δικηγόρος του, Ασπασία Σουλούκου, εμφανίστηκε αντίθετη στο αίτημα των «πράσινων» για αναβολή. «Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;» ρώτησε για να λάβει την απάντηση του δικηγόρου του Παναθηναϊκού Στράτου Σωπήλη: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;», με τη συνάδελφό του να λέει: «Εχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;».

Παράλληλα, στην ίδια συνεδρίαση είχαν συμπεριληφθεί και οι προσφυγές των Μπούρμπου, Μαρίνου, Π. Σπυρόπουλου και Πέτριτς οι οποίες θα εκδικαστούν στις 8 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα