Νέο γεύμα Καραμανλή με γαλάζια στελέχη

Ελάχιστες ημέρες (για την ακρίβεια την περασμένη Τετάρτη) έχουν περάσει  από την συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. σε γνωστή ταβέρνα στα  Βλάχικα της Βάρης, παρουσία και του Κώστα Καραμανλή για την ονομαστική εορτή του βουλευτού Ανδρέα Κουτσούμπα και το βράδυ της Παρασκευής υπήρχε ένα ακόμη «γαλάζιο» γεύμα, παρουσία και του πρώην πρωθυπουργού.

Αυτή τη φορά  διοργανωτής του γεύματος σε γνωστή ταβέρνα της Ραφήνας  ήταν ο επίσης εορτάζων βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Μαρίνος. Ασφαλώς το παρών έδωσε και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος διαμένει στην περιοχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση δεν επικεντρώθηκε στις πολιτικές εξελίξεις. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τους μεζέδες, τα ψαρικά και την τσικουδιά που έφερε από την Κρήτη ο Γιώργος Δεικτάκης.

Ποιοι έδωσαν το παρών

Στο τραπέζι ήταν παρόντες οι Γιάννης Ανδριανός, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Ανδρέας Κουτσούμπας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Γιώργος Βλάχος, Σταύρος Καλογιάννης, Σταύρος Καλογιάννης, Ανδρέας Κουτσούμπας, Nτίνος Κλειτσιώτης, Γιώργος Δεικτάκης και Γιώργος Στύλιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα