Νέο θρίλερ με απόπειρα αυτοκτονίας της Σινέντ Ο’Κόνορ

 

Νέο κύμα ανησυχίας για τη διάσημη τραγουδίστρια. Λίγο καιρό μετά και την τριήμερη εξαφάνισή της, που συνοδεύτηκε με ένα συγκλονιστικό γράμμα της που άφηνε υπονοούμενα αυτοκτονίας, η Σινέντ Ο’Κόνορ, εξαφανίστηκε ξανά.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, άνθρωπος της οικογένειάς της φέρεται να επικοινώνησε με την αστυνομία, λέγοντάς τους ότι η τραγουδίστρια επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους και τους εξομολογήθηκε ότι έχει σκοπό να πέσει από τη γέφυρα του Σικάγο.
Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο είπε ότι όντως ήταν γυναίκα στη γέφυρα που έμοιαζε με την περιγραφή αλλά δεν ήταν εκείνη, συνεχίζοντας την αναζήτησή της.

Λίγες ώρες αργότερα, η τραγουδίστρια διέψευσε τις φήμες ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσω Facebook, ενώ σχολίασε και το Brexit στη Βρετανία.

Απευθυνόμενη στην δημοσιογράφο Anne Harris έγραψε: «Την γ@μ@σ@ς από τον Gerry Adams. Η Ιρλανδία πλέον δεν ανήκει στην Βρετανία! Συγχαρητήρια σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί που πέθανε για την ελευθερία της Ιρλανδίας και σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, που καταδιώχθηκαν ανελέητα από το αποκαλούμενο Ιρλανδικό Κράτος γιατί στηρίξαμε το Sinn Fein και το δημοκρατικό κίνημα. Ήρθε η ώρα μας!»

Ως υστερόγραφο γράφει: «Παρεμπιπτόντως είναι βλακείες αυτά που γράφονται ότι πήδηξα από μια γέφυρα. Μια άθλια σκύλα στο Swords Garda αποφάσισε να διαδώσει ψεύτικα κουτσομπολιά. Είμαι πολύ χαρούμενη για να κάνω κάτι τέτοιο! Ιρλανδία 4 Αγγλία 0!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα