Νέο κατάστημα ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στο Λαύριο

Νέο κατάστημα στο Λαύριο εγκαινίασε ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ την Τετάρτη 20 Μαΐου, στο πλαίσιο της επέκτασης του δικτύου των σούπερ μάρκετ, αριθμώντας πλέον 182 σημεία πώλησης πανελλαδικά.

Το σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Λαυρίου, βρίσκεται επί της οδού Κουντουριώτη, στον Λιμένα Λαυρίου και διαθέτει 1.350 τ.μ. χώρο πώλησης. Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πληθώρα προϊόντων αφού στο κατάστημα λειτουργούν τμήματα μαναβικής, τυροκομικών και αλλαντικών, ψητού κοτόπουλου, φούρνου και κρεοπωλείου. Παράλληλα, στο κατάστημα Λαυρίου, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΒΕΡΟκάρτα, και να επωφεληθούν από τα αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και eventsπου παρέχουν τα σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στο πλαίσιο του loyalty club τους.

Το κατάστημα στο Λαύριο διαθέτει την υπηρεσία «κατ’ οίκον», όπου με ένα τηλεφώνημα στο 80011 35000 από σταθερό και 210-2899000 από κινητό, τα ψώνια παραδίδονται στην οικία του καταναλωτή! Για τους πιο… παραδοσιακούς, υπάρχει πάντα η δυνατότητα αγορών από το κατάστημα και παραλαβής των προϊόντων από τον χώρο επιθυμίας του πελάτη.

Το κατάστημα του Λαυρίου θα εξυπηρετεί μία ακόμα περιοχή της Ανατολικής Αττικής ενώ η έναρξη της λειτουργίας του αποτελεί μία κίνηση που εντάσσεται στην ενίσχυση της παρουσίας των σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στην Αττική και την ελληνική αγορά εν γένει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα