Νέο λάδι στη “φωτιά”: Ουγγαρέζος κατά Σεφερλή

 

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα με τον Γιώργο Λιάγκα ενώ αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή, που μετά το πρωινό δεν ξαναμίλησαν ποτέ!

Αρχικά ο Δημήτρης δήλωσε: «Όταν μου πρότεινε ο Γιώργος Λιάγκας να συνεργαστούμε το σκέφτηκα και φοβήθηκα. Λέω “αν κάψω ένα από τα πράγματα που έκανα και είμαι υπερήφανος”; Τελικά, από τις πρώτες μας συνομιλίες τα ξαναβρήκαμε. Εάν κάνουμε κοινές εξόδους με τον Γιώργο, θα είναι συνειδητά αυτή τη φορά, επειδή θέλουμε να δούμε ο ένας τον άλλον και να περάσουμε καλά…. Η νέα εκπομπή δεν θα θυμίζει το “Όλα”. Θα ήταν λάθος να αντιγράψουμε τον Βαγγέλη Περρή. Η εκπομπή θα έχει βίντεο, συνεντεύξεις κι επικαιρότητα. Ποσοστιαία θα είναι 70-30 η επικαιρότητα με το lifestyle… Το Ouggachallenge δεν θα βγει…».

Όσο για τον Μάρκο Σεφερλή ανέφερε: «Με τον Σεφερλή τα είχαμε πάει μια χαρά όλη τη χρονιά. Στο τέλος εκείνος κάτι έπαθε, έφαγε τη φρίκη του. Το πλήρωσα εγώ… Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από τότε.»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα