Νέο σύνολο υπηρεσιών και εφαρμογών για τις επιχειρήσεις από ΟΤΕ και Cosmote

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE απαντούν στις καθημερινές ανάγκες κάθε επιχείρησης, με τις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας BUSINESS IT SOLUTIONS. Ένα νέο σύνολο υπηρεσιών και εφαρμογών που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την οργάνωση κάθε επιχείρησης.

Σήμερα, που η τεχνολογία αλλάζει δραματικά, η προστασία των Πληροφοριακών Συστημάτων και Δικτύων μιας επιχείρησης είναι πολύ σημαντική, προκειμένου να αντιμετωπίσει και να μειώσει κινδύνους από τυχόν επιθέσεις. Γι’ αυτό, η εταιρία παρέχει τις υπηρεσίες Information Security, τις Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφάλειας και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, με στόχο την αξιολόγηση της ασφάλειας των συστημάτων κάθε επιχείρησης και την παροχή προτάσεων για τη βελτίωσή τους.

Ταυτόχρονα, μέσω των Data Center Services, η αξιόπιστη και αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού της επιχείρησης καθώς και η χρήση υψηλής δικτυακής χωρητικότητας, μέσα από τις σύγχρονες και ειδικά πιστοποιημένες υποδομές, είναι γεγονός.

Και για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν ισχυρή παρουσία στο Internet, παρέχονται οι υπηρεσίες Internet Presence, που προσφέρουν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να ανοίξουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν για τους πρώτους 6 μήνες.

Παράλληλα η τεχνολογία Cloud έχει μπει στη ζωή μας για να βελτιώσει τη λειτουργία κάθε επιχείρησης, να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα και να της δώσει την απαιτούμενη ευελιξία. Μέσα από τις υπηρεσίες Business Cloud, μια επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει εφαρμογές για την οργάνωσή της, όπως για παράδειγμα εφαρμογές μισθοδοσίας (Payslip) ή λύσεις για πιο εξειδικευμένα κοινά (π.χ. δικηγόρους μέσα από την εφαρμογή Τιπούκειτος).

Τέλος, μέσω των cloud servers εξασφαλίζουν την απαραίτητη υποδομή για τη λειτουργία τους.

Τα εξελιγμένα Τηλεφωνικά Κέντρα για επιχειρήσεις προσφέρουν ένα σύστημα διαχείρισης των κλήσεων εσωτερικά, που εξυπηρετούν τις αυξανόμενες ανάγκες κάθε επιχείρησης και συμβάλλουν αποτελεσματικά στη σωστή λειτουργία της.

Για τις απαιτήσεις δύο πολύ σημαντικών κλάδων, του Τουρισμού (e-tourism) και της Υγείας (e-health), ο ΟΤΕ ΟΤΕ -0,25% και η COSMOTE παρέχουν τις Εξειδικευμένες Λύσεις που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη.

Την ανάγκη των εταιρειών με στόλο οχημάτων για παρακολούθηση της οδηγικής συμπεριφοράς, την εξασφάλιση «πράσινης» και ασφαλούς οδήγησης, αλλά και την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για περιστατικά μη ασφαλούς οδήγησης, εξυπηρετεί η Machine 2 Machine υπηρεσία Driving Performance.

Πάντα με γνώμονα τη μείωση των λειτουργικών εξόδων παρέχονται και υπηρεσίες energy management που βοηθούν τόσο στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας όσο και στη δημιουργία ενός «πράσινου» προφίλ για την επιχείρηση.

Τέλος, για επιχειρήσεις και φορείς που εκτελούν πολύπλοκα έργα και συνδυάζουν υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και εξειδικευμένες λύσεις που αφορούν στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ο ΟΤΕ ΟΤΕ -0,25% και η COSMOTE παρουσιάζουν το ΙΤ Integration που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε έργα υψηλής τεχνολογίας και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις ή τους φορείς, υποστηρίζοντας κάθε στάδιο ενός έργου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα