Νίκησε το φαβορί

Πανηγυρική ήταν, όπως άλλωστε αναμενόταν, η επικράτηση της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου απέναντι στην αντίστοιχη του Γιώργου Καλαντζή στις εκλογές της ΕΠΟ.

Στη διαδικασία εκλογής της νέας διοίκησης που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (18/8) σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ο νικητής πήρε 48 ψήφους, έναντι 21 του ηττημένου, ενώ υπήρξαν και 2 λευκά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Ο Ευάγγελος Γραμμένος είναι από σήμερα, Παρασκευή 18/8/2017, ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως αποφάσισε η ευρεία πλειοψηφία των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της ΕΠΟ.

Ο κ. Γραμμένος εξελέγη στην κορυφαία διοικητική θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου λαμβάνοντας 48 ψήφους επί συνόλου 71 ψήφων, κατά τη διαδικασία που έλαβε χώρα στην έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των ΕΠΣ μελών της Ομοσπονδίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία των εκπροσώπων της FIFA Μπιόρν Βασάλο, Νόνταρ Αλκαχάτζε, της UEFA Άντζελο Ρηγόπουλου.

Ο έτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Καλατζής έλαβε 21 ψήφους ενώ βρέθηκαν και 2 λευκά».

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου προέδρου είχε προδιαγραφεί λίγο νωρίτερα με την της έγκριση του καταστατικού, αφού το 49-19 υπέρ της έγκρισης δεν άφηνε περιθώρια στον Γιώργο Καλαντζή ώστε να ελπίζει ότι μπορεί να «γυρίσει» την κατάσταση.

Nωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι το Πρωτοδικείο απέρριψε την προσφυγή για την ακύρωση των εκλογών, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρέθηκαν μετά από χρόνια στη μεριά των ηττημένων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα