Νίκη ανάσα για τον ΟΦΗ, 1-0 την Κηφισιά

Σημαντικότατη νίκη προκειμένου να μη μείνει κι άλλο πίσω στη βαθμολογία του 4ου ομίλου της Football League 2 πέτυχε ο ΟΦΗ επί στης σκληροτράχηλης Κηφισιάς με 1-0, στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής.

Το γκολ της νίκης-ανάκαμψη πέτυχε ο Περογαμβράκης στο 80’ έπειτα από ασίστ του Φαμπίνιο, ένα γκολ που μπήκε από παίκτες έμπειρους και που δίνει ελπίδα για τη συνέχεια, κυρίως για την επιμονή που φανέρωσε ο ΟΦΗ σε ένα ματς που έδειξε κι αυτό να «στραβώνει».

Ο Γιώργος Βλαστόςε παράταξε τον ΟΦΗ με τερματοφύλακα τον Κασμερίδη, δεξί μπακ Βιγιαφάνε, αριστερό Μπολάκη,  στόπερ τους Κώτσιο και Ραπτάκη. Στα χαφ Γκούμα και Φαμπίνιο, «δεκάρι» τον Φραγκουλάκη. Αριστερό εξτρέμ Κοιλιάρα, δεξί Πόποβιτς και στην κορυφή Περογαμβράκη. Στο 46’ μπήκε ο Πατινιώτης αντί του Κοιλιάρα και στο 90’ ο Πιθαρούλης αντί του Φραγκουλάκη.

Κηφισιά: Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Γεωργίου, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος, Βέρμπης (76′ Παληαρούτας), Γκέζος (51′ Οσμανάι), Χαϊκάλης.

Στον ίδιο όμιλο ο Ιωνικός νίκησε εκτός έδρας 1-2 τους Τράχωνες και το Εθνικός 3-0 τον Ατρόμητο Πειραιά και έδειξαν για μία ακόμη αγωνιστική πως αυτοί θα είναι οι αναταγωνιστές στην προσπάθεια ανόδου. Στα άλλα ματς του ομίλου:

Αστέρας Βάρης – Ηλυσιακός 0-1

Ιάλυσος – ΠΑΟ Κρουσώνος 3-0

Επισκοπή – Γλυφάδα 0-1

Φωστήρας – Τριγλία Ραφήνας 1-1

Ηράκλειο – Ερμής Ζωνιανών 2-1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα