Νίκη-ανάσα ο Παναιτωλικός κόντρα στη Λάρισα  με 3-1

Πολύ σημαντική νίκη για τον Παναιτωλικό στην έδρα του επί της ανεβασμένης ΑΕΛ με σκορ 3-1. Οι Αγρινιώτες ξεκόλλησαν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας και πήραν παράλληλα και ψυχολογική τόνωση εν όψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ οι Λαρισαίοι δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν και να «ενισχύσουν» την ανοδική τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός σε αντίθεση με άλλα ματς που ήταν καταιγιστικός στην έδρα του αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει, τα κατάφερε δύο φορές στο α’ μέρος, χωρίς να είναι διαρκώς στην επίθεση. Στο 12’ Μασούρας και Ρέντζας δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Μοράρ από κοντά έκανε το 1-0, ενώ στο 34’ ο Μάζουρεκ με φαντεζί προσωπική προσπάθεια έκανε το 2-0 .

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο καλύτεροι παίκτες της ΑΕΛ συνεργάστηκαν και μείωσαν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 48΄ο Ναζλίδης έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε αμέσως τον Λεοζίνιο ο οποίος με εντυπωσιακό σκαφτό σουτ «κρέμασε» τον Τσενάμο για να κάνει το 2-1.

Οι γηπεδούχοι προβληματίστηκαν με αυτή τη γρήγορη μείωση του σκορ και μάλλον ασυναίσθητα γύρισαν πίσω με αποτέλεσμα το ματς να χάσει το ρυθμό του, καθώς οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα. Ωστόσο, ήταν τόσο ανούσια η κατοχή της μπάλας των Θεσσαλών που στην ουσία το σκορ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ως το τέλος και οι Αγρινιώτες πήραν αυτή τη νίκη που ήθελαν τόσο πολύ με ένα γκολ ακόμη «κερασάκι στην τούρτα» στις καθυστερήσεις με τον Ρόσα!

O διαιτητής Σέζος (Κιλκίς) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λεοζίνιο, Φάρκας, Αγκάνοβιτς, Μαρκόφσκι, Γκριζμάν

Παναιτωλικός (Χάβος): Τσέναμο, Χαντάκιας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μοράρ (64’ Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ (75’ Λόπες), Ρότσα, Μαρκόβσκι (68’ Ρόσα)

ΑΕΛ: (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας (81’ Λαγός), Μασούρας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (89’ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα