Νίκη σωτηρίας η Καλλονή, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Το γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου, μόλις στο 4’ της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) στην ΑΕΛ Καλλονής και να την απομακρύνει 9 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Η ομάδα της Μυτιλήνης κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, δημιουργώντας παράλληλα πρόβλημα στον σύλλογο των Ιωαννίνων, ο οποίος παρέμεινε σε μακρινή απόσταση από το γκρουπ των play off. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε άτυχος στο 41’, όταν ο Μανιάς σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 78’ είχε δοκάρι και η Καλλονή με τον Τσαμπουρή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Κυριάκο Μερκενίδη και Νικόλαο Γεωργαράκο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κεϊτά, Ρόχας, Μπέριος, Τσαμπουρής, Ντελγκάδο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπέριος των φιλοξενούμενων.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Τσαμπουρής, Κεϊτά, Γιορέντε, Κριπιντίρης, Ρόχας (74’ Μίνγκας), Καλτσάς, Πετρόπουλος (65’ Άλβες), Μανούσος (85’ Λεοζίνιο), Ντελγκάδο
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ίλιτς, Χαρίσης, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μπέριος, Μανιάς, Τσάβες, Στρούνα (85’ Αυγενικού), Τζημόπουλος, Ριβέρα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα