Νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι, 1-0 τον ΠΑΟ

Παρά τις απουσίες των Μάνταλου, Σουκουλίνι και Γκάλο, τα δεκάδες αβίαστα λάθη, την κακή εμφάνιση σημαντικών παικτών και τη μάλλον άτυχη επιλογή του Πογιέτ για 4-3-3 με εσωτερικό χαφ τον Βάργκας, η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει τον καλύτερο Παναθηναϊκό με 1-0 και να αυξήσει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στους επτά βαθμούς.
Στο πρώτο μέρος και μετά το 20λεπτο ο ΠΑΟ ήταν ο κυρίαρχος του γηπέδου, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει με κάποιον τρόπο τον Μπεργκ για να πάρει προβάδισμα. Η Ένωση μπορεί να πει κανείς ότι ισορρόπησε όταν μπήκαν Τζιμπούρ και Αραβίδης και το σύστημα έγινε 4-4-2, αν και συνέχισε τα παιδαριώδη λάθη, μόνο που ένα λάθος του Βλαχοδήμου από πλευράς Παναθηναϊκού φαίνεται ότι ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στο Δικέφαλο. Ο μέσος του ΠΑΟ υπέπεσε σε φάουλ έξω από την περιοχή αποκρούωντας την μπάλα με το χέρι και ο Βάργκας εκτέλεσε στο «γάμα» το φάουλ για να «γράψει» στο 79’ το 1-0!
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ντιντάκ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Μπακάκης, Σιμόες, Γιόχανσον (75’ Τζανετόπουλος), Βάργκας, Πλατέλλας (64’ Αραβίδης), Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ (64’ Τζιμπούρ)
ΠΑΟ: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέντο, Πράνιτς, Ζέκα, Εσιέν (75′ Κουτρουμπής), Αμπέντ (81′ Μαμούτε), Βλαχοδήμος, Καλτσάς (67′ Βιγιαφάνες), Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα