Νίκος Βέρτης: Το βέτο που άσκησε σε όσους εργάζονται για εκείνον μετά τον θάνατο του Παντελίδη

Μεγάλο ήταν το σοκ που υπέστη ο Νίκος Βέρτης στην είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Δεν θα ξεχάσει ότι είχε πολλά χρόνια να κλάψει, αφού όταν είδε ότι στο αμάξι του αδικοχαμένου τραγουδιστή το cd του, «λύγισε».

Αν και δεν είχαν γνωριστεί ποτέ, δεν κρύβει ότι συγκινήθηκε βλέποντας ότι ο Παντελής ήταν θαυμαστής της μουσικής του.

 «Δεν κάναμε παρέα ποτέ. Έτυχε να έρθει στο μαγαζί κάποιες φορές να με ακούσει. Ήξερα από τον επιχειρηματία που δούλευε ότι του άρεσε πάρα πολύ η μουσική μου και, μάλιστα, ένα βράδυ, αρκετούς μήνες πριν, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μου ήρθε ένα μήνυμα για ένα τραγούδι μου. Έλεγε “έχω πολύ μεγάλη τρέλα με αυτό το τραγούδι” και έγραφε κάποια σχόλια πολύ θετικά και πολύ φιλικά και από κάτω έγραφε το όνομά του. Ήταν ένα χαστούκι για εμάς ότι δεν είμαστε Θεοί», τόνισε και αποκάλυψε: «Την ημέρα που έγινε το ατύχημα, μέσα στα συντρίμμια, που δυστυχώς έτυχε να δω, είδα το CD μου! Ενώ δεν το γνώριζα το παιδί και χωρίς να παίζει ρόλο ότι του άρεσε η μουσική μου, συγκινήθηκα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που έκλαψα μετά από πολλά χρόνια», ανέφερε σε συνέντευξή του στους φοιτητές του ANT1 media lab.

Στη συνέχεια ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε ότι μετά από αυτό το τραγικό συμβάν απαγόρευσε σε όσους εργάζονται για εκείνον να οδηγούν μεθυσμένοι. Παίρνοντας μάλιστα ο ίδιος ο τραγουδιστής τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους και στέλνοντάς τους σπίτι με ταξί.

«Όποιος δεν μπορεί να περπατήσει και σέρνεται από το αλκοόλ, δεν του επιτρέπω να πάρει τα κλειδιά από τον παρκαδόρο. Τα κλειδιά τα παίρνω εγώ! Φεύγει με ταξί και την άλλη ημέρα που θα γυρίσει του δίνω τα κλειδιά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα