«Να ανταποδώσω με πολλά γκολ…»

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα από τη Δευτέρα (17/7) ο Λουτσιάνο Νέβες, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Έτσι μετά τις Ατλέτικο Κλούμπε Γκοϊανένσε, Αβαΐ, Κορίνθιανς και Λεγκανές (πέρυσι ως δανεικός από τη βραζιλιάνικη ομάδα), ο Λουτσιάνο θα αγωνιστεί στην Ελλάδα και θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Λίγη ώρα νωρίτερα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Τριφυλιού» μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και μετέφερε στους συμπατριώτες του τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα.

«Η υποδοχή ήταν απίστευτη. Έφτασα τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν περίμενα να έχει τόσους δημοσιογράφους να με περιμένουν αλλά και φιλάθλους που με χαιρετούσαν. Αισθάνθηκα ιδιαίτερα αγαπητός και είμαι ενθουσιασμένος για να κάνω μία σπουδαία δουλειά εδώ και να ανταποδώσω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν.

Όταν έφτασα στην Αθήνα εντυπωσιάστηκα ξανά. Η οργάνωση μου άρεσε, η πόλη δείχνει θαυμάσια και ο προπονητής μου μίλησε ήδη με θερμά λόγια από την πρώτη μου ημέρα στο κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλα όσα συμβαίνουν στο νέα σελίδα της ζωής μου και ελπίζω να ανταποδώσω με πολλά γκολ μέσα στα γήπεδα…» ανέφερε ο Βραζιλιάνος στράικερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα