Να «βγάλει το φίδι από την τρύπα»

Χθες ο Λάμπρος Σκόρδας πήρε το χρίσμα από 350 άτομα στην ΚΜΑ και επιστρέφει ως πρόεδρος στην ΠΑΕ Άρης, αφού κανείς άλλος δεν φάνηκε ικανός να λάβει την «καυτή πατάτα» στα χέρια του και να προσπαθήσει να φέρει εις πέρας μία πολύ επικίνδυνη αποστολή, η οποία δεν είναι άλλη από το να σωθεί ο ιστορικός σύλλογος.

Στον Αρη περνούν δύσκολες ώρες. Ο Δημήτρης Ηλιάδης δεν προσέφερε τα αναμενόμενα (ειδικά στο θέμα του υποψήφιου επενδυτή και την παραλαβή του πορίσματος της NEXIA), ο Γιάννης Ψηφίδης δεν κατέβασε ψηφοδέλτιο, ο Παναγιώτης Στεφανίδης ζήτησε παράταση δέκα ημερών που δεν του δόθηκε και ο Λάμπρος Σκόρδας έγινε -για τρίτη φορά- πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δική του τοποθέτηση, δεν ήταν σίγουρος καν ότι θα πήγαινε στη χθεσινή γενική συνέλευση, αλλά πληροφορήθηκε μέσω τρίτου ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης έκανε αναφορά σε χρέη προηγούμενων ετών.

Πάντως ο κόσμος των «κίτρινων» είναι μπερδεμένος και διχασμένος. Σήμερα, στους τοίχους έξω από το «Κλ. Βικελίδης» έγιναν ορατά συνθήματα τα οποία απειλούν τον Λ. Σκόρδα. Στο βραδινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (19:30) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση των φίλων της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο με την κατάσταση να… μυρίζει μπαρούτι…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα