Να είναι γερός και δυνατός ο Νίκος Καρέλης!

Ήταν το 50ο λεπτό του αγώνα της Γκενκ με την Γάνδη στις 27 Δεκέμβρη του 2016, όταν ο φορμαρισμένος Νίκος Καρέλης υπέστη τον τραυματισμό σοκ! Έχοντας ήδη 18 γκολ (!) πριν καν ολοκληρωθεί το ημερολογιακό έτος, ο επιθετικός της Εθνικής μας ομάδας υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οι πρώτες εκτιμήσεις των Βέλγων γιατρών μιλούσαν για απουσία οκτώ μηνών.

Τελικά 9,5 μήνες αργότερα ο Νίκος Καρέλης επέστρεψε στην ενεργό δράση, έστω και με τη β’ ομάδα της Γκενκ. Έπαιξε 45 λεπτά με αντίπαλο τη Λόκερεν και δήλωσε χαρούμενος για το ότι δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση στο γόνατό του. Μακάρι να μην υποστεί ξανά τέτοια ταλαιπωρία, η απουσία του επηρέασε και την Εθνική μας ομάδα. Μετά την επιστροφή του στα γήπεδα, είπε:

«Έμοιαζα με 16χρονο που του επέτρεψαν να παίξει με τους μεγάλους για πρώτη φορά. Είχα πολύ άγχος γιατί το περίμενα καιρό. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου. Ίσα-ίσα, είμαι λίγο νευριασμένος γιατί έκανα πολλά λάθη και θα χρειαστεί λίγος καιρός για να ανακτήσω την καλή επαφή μου με την μπάλα. Γι’ αυτό είναι χρήσιμα αυτά τα παιχνίδια. Το καλό είναι πως δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Το γόνατό μου είναι καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επίσης δεν έχω κανέναν φόβο, έπαιξα χωρίς να σκέφτομαι τον τραυματισμό μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα