Να εξηγήσει τι εννοούσε με το «τρύπημα»

Άλλο πάλι και τούτο. Να επεμβαίνει αθλητικός εισαγγελέας μετά από… Συνέντευξη Τύπου ενός προπονητή της Super League.  Εδώ που φτάσαμε, όμως, τίποτα να μη μας προκαλεί εντύπωση. Οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς περί «τρυπήματος» από ποδοσφαιριστή της ομάδας του θα τον οδηγήσουν στο γραφείο του προϊσταμένου Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Τσόγκα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Ο Ίβιτς, βέβαια, πριν από μερικά 24ωρα εξηγήθηκε, λέγοντας πως δεν εννοούσε «στήσιμο», αλλά κάποιο είδος αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς και υπονόμευσης της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς πίστεψε ότι οι απαξιωτικές δηλώσεις του Τζαβέλλα δημιούργησαν ένα συγκεκριμένο κλίμα, το οποίο επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα του στον αγώνα με τον Ατρόμητο, επιτρέποντας στον αντίπαλο να πιστέψει και να ανατρέψει το σκορ.

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι μετά τις εξηγήσεις που θα δώσει ο Ίβιτς στον εισαγγελέα η υπόθεση θα κλείσει πριν καν ανοίξει, αφού έχουμε να κάνουμε με ένα εσωτερικό θέμα του ΠΑΟΚ που πήρε λανθασμένες διαστάσεις, λόγω του ότι ο Σέρβος προπονητής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Εκτός από τον Βλάνταν Ίβιτς, θα καταθέσουν οι Λούμπος Μίχελ και ο Κλάους Αθανασιάδης ως αρχηγός του ΠΑΟΚ κι αν χρειαστεί ίσως και κάποιοι ακόμη ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα