Να επικρατήσει κοινή λογική, ζητά ο Καρύδης

Να επικρατήσει η κοινή λογική ζητά ο Δημήτρης Καρύδης που αναφέρθηκε για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου και γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον real fm 97,8, υπογράμμισε αρχικά τα ακόλουθα: «Εκεί που δεν μπορούμε να κάνουμε ηρωισμούς και εμείς το λέμε σε όλους τους τόνους είναι τα προαπαιτούμενα. Και στο πρώτο τμήμα και στο δεύτερο που έχουμε συγκεκριμένα προαπαιτούμενα, τα οποία θα πρέπει να ψηφιστούν εκεί όντως δεν μπορούμε να κάνουμε ηρωισμούς και δεν μπορούμε να διακυβεύουμε την πορεία της χώρας σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Από εκεί και πέρα, όμως, σε θέματα που έχουν κριθεί, έχουν εφαρμοστεί και έχει γίνει παραδεκτό και από την τρόικα ότι έχουν γίνει λάθη και ότι δεν έχουν εισφέρει αυτά που έπρεπε να εισφέρουν στο κράτος, αυτά πρέπει να αλλάξουμε», ανέφερε ο κ. Καρύδης και πρόσθεσε:

«Η γραμμή που επιλέγουμε κατ΄ αρχήν είναι η γραμμή της συνεννόησης, της συζήτησης και η γραμμή εκείνη που θα δώσει δυνατότητα μέσα από έναν διάλογο που θα δείξει ποια είναι η κοινή λογική, να αλλάξουμε αρκετά πράγματα».

Στην ερώτηση αν θα πάμε σε μονομερείς ενέργειες, σε περίπτωση που η τρόικα επιμένει στο «όχι» εκεί που είναι αποδεδειγμένο ότι είναι λάθος, ο κ. Καρύδης ανέφερε:

«Έτσι είναι όπως τα λέτε. Εμείς πιστεύουμε, όμως, ότι σε αυτά τα θέματα που είναι βαθιά κοινωνικά θέματα και επηρεάζουν την πορεία των πολιτών στη ζωή τους αλλά και γενικότερα την εθνική οικονομία, πλέον είναι ώρα να επικρατήσει η κοινή λογική και να δούμε αποφάσεις, ρυθμίσεις, οι οποίες θα είναι για το γενικό καλό και της ελληνικής οικονομίας αλλά και να είναι υποβοηθητικές της πορείας εξόδου από την κρίση, από τα μνημόνια και τις μονομερείς αποφάσεις που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα