Να ετοιμάζονται οι ρήτρες!

Αρκετά θα είναι τελικά τα παιχνίδια των Play off που θα δεν θα διεξαχθούν στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, γεγονός που ανεβάσει εκ των πραγμάτων το τελικό ποσό που θα ζητήσει η NOVA από τη Super League και ο συνεταιρισμός από την ΕΠΟ (όπως είχε προειδοποιήσει).

Το πρώτο ματς που μετατέθηκε ήταν αυτό μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανιωνίου, το οποίο ορίστηκε να διεξαχθεί τελικά την Παρασκευή, 20/5. Ως εκ τούτου, η τρίτη αγωνιστική αναγκαστικά μετατέθηκε για τη Δευτέρα, 23/5 που σημαίνει πως η τέταρτη δεν μπορεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 25/5 και μετατίθεται κι αυτή για την επόμενη μέρα (26/5). Φτάνουμε, λοιπόν, στα πέντε ματς εκτός προγράμματος συν τα δύο της τελευταίας αγωνιστικής που θα διεξαχθεί ή στις 31/5 ή την 1/6 (ανάλογα με το πότε θα συμφωνήσουν οι τέσσερις ΠΑΕ).
Η Δευτέρα μπορεί να είναι καλή μέρα για τηλεόραση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η NOVA θα δηλώσει και ικανοποιημένη με τις αλλαγές. Το αντίθετο, απλά περιμένει να ολοκληρωθούν οι αγώνες κατάταξης, να συγκεντρώσει το ποσό και στη συνέχεια να εγείρει τις δίκαιες απαιτήσεις της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα