«Να ξαναζήσω όμορφες στιγμές με τον Παναθηναϊκό»

Να ξανακάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει ο νέος προπονητής του Μαρίνος Ουζουνίδης, κάτι που δεν έκρυψε στη διάρκειας της σαββατιάτικης (3/12) επίσημης παρουσίασής του από το τριφύλλι.

«Χαίρομαι που είμαι εδώ μετά από 19 χρόνια. Πρώτος μου στόχος είναι να αλλάξω την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει. Παρά τις δυσκολίες είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό να ζήσει στιγμές που είχα ζήσει και σαν παίκτης» τόνισε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και πρόσθεσε: «Από αύριο θα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Το ρόστερ δεν είναι άσχημο, τα στοιχεία που έχουν οι παίκτες να τα προσαρμόσω. Είναι θετικό που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια γιατί θα βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα. Να προχωρήσουμε σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις όχι γιατί δεν έχουμε καλούς παίκτες αλλά για να κάνουμε την ομάδα όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου.

Η ψυχολογία αλλάζει με τα αποτελέσματα, αυτό το ξέρετε. Είμαι εδώ για να τα βελτιώσω. Δεν είναι τόσο δύσκολο, τα αποτελέσματα είναι αυτά που αλλάζουν την ψυχολογία. Από τη στιγμή που είναι καλοί οι παίκτες δεν είναι τόσο δύσκολο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια βλέποντας μια αγωνιστικότητα και σωστή νοοτροπία, χειροκροτούσε τους ποδοσφαιριστές. Εμείς αντιπροσωπεύουμε μια φανέλα και έναν κόσμο που είναι από πίσω και γι’ αυτούς πρέπει να δουλέψουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα