«Να πάω ένα βήμα πιο μπροστά απ’ τον Ίβιτς»

Γνώστης των υψηλών απαιτήσεων που υπάρχουν στην Τούμπα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου εμφανίστηκε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου παρουσίασή του ως προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε έτοιμος για να καθοδηγήσει μία ομάδα με τόσο υψηλούς στόχους όπως ο ΠΑΟΚ, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει, αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Βλάνταν Ίβιτς και έβαλε στόχο ο Δικέφαλος να πάει ένα βήμα πιο πάνω σε σχέση με πέρυσι.

«Ήρθα εδώ με σκοπό να δείξω το τρόπο παιχνιδιού μου, να δουλέψω πάνω σε αυτό και βήμα με βήμα να προσπαθήσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να ανέβει ένα ακόμα σκαλοπάτι. Νιώθω φόρτιση καθώς βρίσκομαι σε ένα ασπρόμαυρο περιβάλλον, που είναι οικείο για μένα. Είμαι σε ένα σύλλογο με απαιτήσεις. Δεν έχω να πω περισσότερα για αρχή» ανέφερε αρχικά ο νέος κόουτς του «δικέφαλο του βορρά» και συνέχισε, λέγοντας: «Ήμουν στην Παρτιζάν, σε ένα σημαντικό χρονικά σημείο για την ομάδα. Στη συνέχεια πήγα στη Κίνα, εκεί που το ποδόσφαιρο ανεβαίνει συνεχώς. Αντιμετωπίζεις προπονητές εγνωσμένης αξίας, ενώ υπήρχε και το οικονομικό κίνητρο. Ήθελα να γυρίσω στην Ευρώπη και πλέον είμαι εδώ. Όσο για το να μιλήσω για τις ανάγκες του ΠΑΟΚ, δε θα ήθελα, διότι ό,τι είναι να γίνει, θα το κάνω μέσα στο γήπεδο και όταν πρέπει. Θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα και θα πρέπει για να το πετύχω αυτό, να δουλέψω μαζί με τους παίκτες.

Θα θέλαμε να έχουμε μια σεζόν λίγο καλύτερη από την προηγούμενη. Καταφέραμε πέρυσι να μπούμε στους ομίλους και να παλέψουμε στο πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει για να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο από ό,τι πέρυσι. Το να υποσχεθώ ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα δεν έχει μεγάλη σημασία. Αν πετύχω ό,τι και ο προηγούμενος προπονητής δε θα είναι επιτυχία διότι πάντα θέλει να πηγαίνεις ένας βήμα μπροστά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα