Να προσέξει τον Ουεμπό ο Ολυμπιακός

 

Ο Πιέρ Ουεμπό δεν αγωνίστηκε για λόγους τακτικής στο πρώτο ματς της Οσμάνσλισπορ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, αλλά στη ρεβάνς θα παίξει κανονικά και οι «ερυθρόλευκοι»  θα πρέπει να έχουν το νου τους, διότι έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο ματς πρωταθλήματος με τα Άδανα (ένα γκολ, τέσσερις ασίστ!).

O 35χρονος Καμερουνέζος δεν συνηθίζει τέτοιες επιδόσεις και είναι φανερό πως βρίσκεται σε ολόγιομο φεγγάρι. Για την ομάδα του Πειραιά και το ματς της Πέμπτης δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ιστορικά και με βάση τις επιτυχίες της, είναι το φαβορί. Με την βοήθεια των οπαδών μας θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες μας απέναντι στον αντίπαλο.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ. Όσο περισσότερο συνεχίσουμε στην Ευρώπη, τόσο το καλύτερο. Θέλουμε να δώσουμε παράταση στο ευρωπαϊκό μας όνειρο.

Όχι μόνο για εμάς αλλά και για την χώρα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τις ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις να αντιπροσωπεύουν επιτυχώς την Τουρκία.

Πήγαμε καλά στους ομίλους και προκριθήκαμε. Ξέραμε τι κάνουμε. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα