«Να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται»

Ανοιχτή πρόσκληση στους φιλάθλους του ΟΦΗ απηύθυνε το Σάββατο (26/8) η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ έκανε και θα συνεχίσει να κάνει ότι είναι καλύτερο για την ομάδα μας.

Εκλεισε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη μας προπονητή, την παραμονή του οποίου θέλαμε όλοι μας, υλοποιήσαμε κατά γράμμα το πλάνο του με σπουδαίες μεταγραφές και προετοιμασία στο Καρπενήσι, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά.

Δημιουργήσαμε μια πραγματικά ισχυρή ομάδα, η οποία πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα όνειρα μας, για να επανέλθει η ομάδα που όλοι αγαπάμε, εκεί που της αξίζει.

Τώρα, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ του κόσμου του ΟΦΗ.

Τον θέλουμε έμπρακτα δίπλα μας, στην καθημερινή μάχη που δίνουμε για να βρούμε έσοδα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει την εύρυθμη λειτουργία της.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι στην διάθεση όλων με τιμές προσιτές, για όλους.

Δημιουργήσαμε σημαία διάθεσης ακόμα και στο κέντρο του Ηρακλείου, ώστε να μπορεί ο καθ’ ένας να πάρει την κάρτα διαρκείας του και να ενισχύσει την ομάδα μας.

Ψάχνουμε καθημερινά χορηγίες και έσοδα για να υλοποιήσουμε το πλάνο μας.

Στηρίξτε την προσπάθεια μας και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Το πρώτο φετινό παιχνίδι στο γήπεδο μας, έστω και φιλικό, είναι με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου, την Ομόνοια Λευκωσίας.

Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος.

Γεμίστε το γήπεδο μας, χειροκροτήστε την ομάδα μας και δώστε της από τώρα την ώθηση που χρειάζεται για την φετινή χρονιά.

Χειροκροτείστε  τους επισκέπτες μας , τους Κύπριους, στους οποίους θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε την φημισμένη κρητική φιλοξενία.

Είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, όπως και η δική μας, με επιτυχίες στην Κύπρο και τις ευρωπαικές διοργανώσεις.

Σας περιμένουμε όλους στο φετινό ξεκίνημα μας.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ για ένα ΟΦΗ που φέτος πρέπει πάση θυσία να επιστρέψει στη φυσική του θέση» αναφέρει η ανακοίνωση των Κρητικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα