ΝΔ: Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη πολιτική τρικυμία

«Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη πολιτική τρικυμία» και «προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε με την ανευθυνότητα της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσιεύματα που όπως λέει «αναδεικνύουν την πλήρη αποτυχία και τη σύγχυσή της στο ζήτημα της αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων»

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «η θέση της Νέας Δημοκρατίας για τη σημασία της αξιολόγησης των στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης στη βάση συγκεκριμένων στόχων με αντικειμενικές διαδικασίες, είναι γνωστή σε όλους» και σημειώνεται ότι η θέση αυτή του κόμματος «παρουσιάστηκε συνοπτικά πριν λίγες ημέρες από τον Πρόεδρό της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, που ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ανέδειξε την πραγματική αξία της αξιολόγησης στην οικοδόμηση ενός αποτελεσματικού Κράτους».

Η ΝΔ αναφέρει επίσης ότι η πρόταση του κ. Μητσοτάκη «εστιάζει στη μισθολογική και βαθμολογική επιβράβευση των ικανών και εργατικών υπαλλήλων, που επιτυγχάνουν τους στόχους τους», ενώ «θεσμοθετεί το ατομικό πλάνο ανάπτυξης των αδύναμων υπαλλήλων, με έμφαση στην επιμόρφωσή τους, για να μη μένει κανείς πίσω».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τέλος την «Κυβέρνηση, έστω και τώρα, να μελετήσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και να σταματήσει να πελαγοδρομεί ανάμεσα στην ιδεοληψία και την ανικανότητά της».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα