Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος των ερευνών  στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το πτώμα του νεαρού φοιτητή βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, το πρωί της Κυριακής κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου φοιτούσε και πιο συγκεκριμένα, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που βρίσκεται κοντά στη λίμνη Παμβώτιδα.

Τη σορό εντόπισε ζευγάρι – κάτοικοι της περιοχής. Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του. Δίπλα από τη σορό εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πτώμα φέρει τραύμα στον καρπό του.

Tι δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μίλησε στον Real Fm 97,8 για τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός του αδικοχαμένου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.«Σήμερα το πρωί στις 7.30 περίπου, ένα νεαρό ζευγάρι που βρέθηκε στην περιοχή και κόλλησε το αυτοκίνητο, στην προσπάθειά τους να βρουν ένα ξύλο για να μπορέσει να βοηθήσει το αυτοκίνητο, βρήκε τη σορό και ειδοποίησε την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης και συνέχισε:

«Όντως βρέθηκε ένα μαχαίρι δίπλα στο πτώμα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα πριν έρθει το ειδικό κλιμάκιο από τη Θεσσαλονίκη».

 Εκατοντάδες μηνύματα στο facebook

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook για την υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

“Βαγγέλη σε αγαπήσαμε χωρίς να σε ξέρουμε”, “Σήμερα κλαεί όλη η Ελλάδα” γράφουν ορισμένοι από τους χρήστες οι οποίοι εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του 20χρονου φοιτητή που το πρωί βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση από τη Γαλακτομική Σχολή των Ιωαννίνων.

 

facebook
f1
f3ÉÙÁÍÍÉÍÁ - ÔÏ ÓÇÌÅÉÏ ÐÏÕ ÂÑÅÈÇÊÅ Ç ÓÏÑÏÓ ÔÏÕ ÂÁÃÃÅËÇ ÃÉÁÊÏÕÌÁÊÇ ÊÏÍÔÁ ÓÔÇ ÃÁËÁÊÔÏÊÏÌÉÊÇ Ó×ÏËÇ ÉÙÁÍÍÉÍÙÍ (EUROKINISSI)ÉÙÁÍÍÉÍÁ - ÔÏ ÓÇÌÅÉÏ ÐÏÕ ÂÑÅÈÇÊÅ Ç ÓÏÑÏÓ ÔÏÕ ÂÁÃÃÅËÇ ÃÉÁÊÏÕÌÁÊÇ ÊÏÍÔÁ ÓÔÇ ÃÁËÁÊÔÏÊÏÌÉÊÇ Ó×ÏËÇ ÉÙÁÍÍÉÍÙÍ (EUROKINISSI)f6
.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα