Νηφάλια μήνυση από τον Βιδάλ!

Ο Αρτούρο Βιδάλ στο Copa America της πατρίδας του της Χιλής διέπρεψε, αφού πρώτα πέρασε μία μικρή περιπέτεια. Έμπλεξε σε ατύχημα ενώ οδηγούσε μεθυσμένος. Η… τροχαία του Σαντιάγκο, όμως, δεν τόλμησε να τραβήξει το θέμα και να μπλέξει τον παικταρά της Εθνικής ομάδας, που στο τέλος κατάφερε να πάρει και την κούπα!

Λίγους μήνες αργότερα, όμως, ο Βιδάλ φαίνεται να μην έχει πάρει το μάθημά του. Σύμφωνα με την αξιόπιστη γερμανική εφημερίδα «Bild», συχνά-πυκνά εμφανίζεται στις προπονήσεις της Μπάγερν φέροντας μαζί του μόρια αλκοόλ που γίνονταν εύκολα αντιληπτά από την αίσθηση της όσφρησης του Πεπ Γουαρδιόλα! Έτσι, τουλάχιστον, ανέφερε η εφημερίδα, συμπληρώνοντας πως το γεγονός αυτό ωθεί τον προπονητή σε αυστηρές επιπλήξεις που μερικές φορές έχουν καταλήξει σε έντονους καυγάδες.

Ο Βιδάλ διέψευσε τη φήμη του μπεκροκανάτα και υπό καθεστώς νηφαλιότητας αποφάσισε να κάνει μήνυση στην εφημερίδα! Αν ο συντάκτης του άρθρου ανακαλέσει τότε ίσως αποφευχθεί η διαμάχη, αν όχι θα πρέπει να βρει τρόπο να το αποδείξει. Μπλέξιμο!
Πάντως, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Βιδάλ δήλωσε απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα του και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την άμεση υποστήριξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα