Νικήτρια στα… πέναλτι η Κέρκυρα

Μπορεί να δυσκολεύτηκε για 55 λεπτά, αλλά τελικά η Κέρκυρα κατέβαλε εντός έδρας με 4-1 την αντίσταση του ΟΦΗ που παρά τα δεδομένα προβλήματά του, κατάφερε να είναι και πάλι ανταγωνιστικός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με 10 παίκτες από το 41′  ο ΟΦΗ λόγω αποβολής του Ροβίθη.

Στο 21ο λεπτό ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε πέναλτι σε μια φάση ανάμεσα σε Κόντο και Λαμπρόπουλο χωρίς όμως να τον δικαιώνει το ριπλέι. Ο Γκόμεζ εκτέλεσε το πέναλτι ο Λόρια απέκρουσε στη δεξιά γωνία, ο Κόντος όμως πήρε το ριμπάουντ και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την Κέρκυρα. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκαζαριάν έχασε την  ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όταν προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ενώ όλα έδειχναν οτι το παιχνίδι θα κυλήσει κάπως έτσι ο ΟΦΗ κατάφερε να βγει από το καβούκι του και να κερδίσει  πέναλτι στο 30′. Ο Τζορτζ ήταν ψύχραιμος από τα έντεκα βήματα και έκανε το 1-1  για την ομάδα του. Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν για την Κέρκυρα με αποκορύφωμα το 41ο λεπτό όταν ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε για τρίτη φορά την άσπρη βούλα και απέβαλε τον Ροβίθη αφήνοντας τους Κρητικούς με δέκα. Ο Λόρια όμως ήταν εκεί και νίκησε τον Καϊκούτ για να κρατήσει το 1-1.

Στο 55΄ο Άνδερόπουλος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Κέρκυρα κέρδισε το τρίτο πέναλτι και αυτή τη φορά ο Κόντος δεν αστόχησε για το 3-1.  Το τέταρτο γκολ για τους Κερκυραίους ήρθε 15 λεπτά αργότερα ενώ είχαν ήδη χάσει αρκετές ευκαιρίες, πότε λόγω Λόρια και πότε λόγω αστοχίας. Πιο συγκεκριμένα στο 73′ Ο Κόντος βρήκε υπέροχα τον Γκόμες και αυτός με πλασέ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόρια.

Οι Φαίακες με αυτή τη νίκη σχεδόν εξασφάλισαν την  παραμονή τους καθώς στην εμβόλιμη 26η αγωνιστική θα πάρουν άλλους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και θα φτάσουν τους 40.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα