Νικητής στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Το αήττητο του σερί στο πρωτάθλημα της Super League συνέχισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε σχετικά εύκολα τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και δύο ομάδες επικεντρωμένες κυρίως στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, μόλις στο 8’ με τον Ομάρ, αλλά στη συνέχεια προτίμησαν να παραχωρήσουν χώρους στους παίκτες του Τούντορ και να ψάχνουν τις κόντρες. Το σύστημα αυτό επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να έχει αρκετή κατοχή στη συνέχεια, αλλά υπερβολικά φλύαρη με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν ελάχιστα. Στο 66’ αποβλήθηκε ο Τζαβέλλας και στο 71’ ο Ζντιέλαρ με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι συνθήκες του αγώνα, αλλά ακόμη και τότε ο «Δικέφαλος του βορρά» δεν κατάφερε να αποκομίσει κέρδος.

Στην πραγματικότητα μετά τις ήττες ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα στο πρωτάθλημα στη μάχη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν’ όψει των Play Off.

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης (80’ Φουστέρ), Πάρντο (84’ Σεμπά), Ντουρμάζ (73’ Μπουχαλάκης), Ιντέγε.

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης (81’ Σάμπο), Τσίμιροτ, Πέλκας (68’ Σκόνδρας), Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης (63’ Γκολάσα).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα