Νικοπολίδης: “Μπήκε για το γρήγορο 2-0 και ξαφνικά έχανε 0-2”

ΚΑΛΥΨΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΟΝ ΧΑΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του SportFm και σχεδόν συμφώνησε με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος δήλωσε πως τα γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του “σκότωσαν” το πλάνο που είχε στο μυαλό του.

“Η ήττα οφείλεται ξεκάθαρα στα δύο γρήγορα γκολ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού περίμεναν κάτι αντίστροφο, αφού έπαιζαν μπροστά στον κόσμο τους. ξαφνικά αναπτύχθηκε ένα διαφορετικό πλάνο παιχνιδιού, όλα είχαν πάει στράφι. Η ψυχολογία πάει περίπατο και παρά την εμπειρία τους οι παίκτες έχασαν τη σκέψη τους και τον προγραμματισμό τους. Άρχισαν να ψάχνονται στο γήπεδο. Ήρθε στα μέτρα της Σπόρτινγκ το ματς αμέσως. Της αρέσει να ψάχνει πάσες στο χώρο η Σπόρτινγκ, να εκμεταλλεύεται την ταχύτητά της. Με μεγάλη ευκολία δημιουργούσε ευκαιρίες μετά το 0-2”.

Για το αν ο Ολυμπιακός έπρεπε να παίξει πιο αμυντικά είπε: “Αυτή είναι κουβέντα που γίνεται 20-30 χρόνια. Από παλιά συζητάγαμε πως άλλη ομάδα πρέπει να κατεβάζεις στην Ελλάδα, κι άλλη στην Ευρώπη, με άλλη φιλοσοφία. Αυτή τη φιλοσοφία την ανέτρεψαν προπονητές όπως ο Βαλβέρδε που έλεγε πως μπορείς να έχεις ένα στυλ παιχνιδιού παντού. Είναι ένα ερώτημα που μπορεί να απαντήσει κάθε προπονητής που γνωρίζει καλά την ομάδα του”.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης επίσης έκρινε πως στη φάση του 0-1 δεν έφταιγε ο Καπίνο, αλλά συνολικά η άμυνα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα