ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Εξεταστική της κάθαρσης και της “τιμωρίας”»

Δήλωση, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι με συναίσθηση ευθύνης θα πράξει ως συμμετέχων ό,τι του αναλογεί στην επερχόμενη Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υγεία που αφορά την περίοδο 1997-2014, έκανε το πρωί της Δευτέρας (24/4) ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

«Αναλαμβάνω με συναίσθηση ευθύνης το καθήκον της συμμετοχής μου στις εργασίες της Επιτροπής και μόνος γνώμονάς μου είναι η υπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος», είπε συγκεκριμένα ο Αχαιός πολιτικός και συνέχισε:

«Επιτέλους, θα δοθεί η ευκαιρία στον Ελληνικό λαό να πληροφορηθεί τη δράση των πιράνχας στον χώρο της πολύπαθης υγείας, που λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία με την ανοχή ή την σύμπραξη, δυστυχώς, και πολιτικών.

»Κατά καιρούς, αποσπασματικά ήλθαν στο φως της δημοσιότητας καραμπινάτα σκάνδαλα που έτυχαν ημιτελούς αντιμετώπισης ή συγκαλύφθηκαν.

»Οι καιροί δεν επιτρέπουν παρόμοιες, απαράδεκτες συμπεριφορές. Ούτε ο Ελληνικός Λαός επιθυμεί οι εργασίες μιας ακόμη Εξεταστικής Επιτροπής να έχουν φιλολογική χροιά και αναποτελεσματική κατάληξη.

»Σε ό,τι μου αναλογεί, θα πράξω το καθήκον μου, συναισθανόμενος τις ευθύνες μου έναντι του ταλαιπωρημένου Ελληνικού Λαού, που ζητάει κάθαρση, αποκάλυψη ενόχων και παραδειγματικές τιμωρίες από τη Δικαιοσύνη.

»Η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα και θα ευημερήσει, μόνο όταν πρώτοι οι έντιμοι πολιτικοί διαχωρίσουν τη θέση τους από το διεφθαρμένο σινάφι τους και πεισθεί ο λαός ότι οι καταχραστές του δημόσιου χρήματος έχουν καταβάλει βαρύ τίμημα για τα ανομήματά τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα