Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου»

Το καλοκαίρι είχε γίνει μία κουβέντα προκειμένου να επιστρέψει ο Νίκος Νιόπλας στον ΟΦΗ, αλλά ο έμπειρος προπονητής είχε εξηγήσει πως δεν θα είναι εύκολο για τον ίδιο να προσαρμοστεί στις συνθήκες της τρίτης (και ερασιτεχνικής κατηγορίας) και να συνεργαστεί με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές!

Αυτή τη φορά, όμως, μέτρησε περισσότερο η αγάπη και το δέσιμο που έχει με τον ΟΦΗ. Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του SportFM εξήγησε πως όταν του είπαν οι άνθρωποι της διοίκησης ότι τον θέλουν στην ομάδα και πως αν αρνηθεί, τότε θα επιδιώξουν απλά να βγάλουν τη χρονιά και θα πάψουν να στοχεύουν στην άνοδο, δεν μπορούσε να αρνηθεί εκ νέου:

«Είναι μια προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί να μπορέσει η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Ήταν απογοητευμένοι. ‘’Αν δεχθείς θα κάνουμε μια προσπάθεια. Αλλιώς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη χρονιά”, μου είπαν. Είναι το σπίτι μου ο ΟΦΗ, η ομάδα μου. Και τώρα βλέπω ότι καλά έκανα και είπα το «ναι». Οι συνθήκες εργασίες είναι καλές. Πρέπει να προσαρμοστώ στο ποδόσφαιρο που παίζεται στην Γ’ κατηγορία. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας αποκλειστικά στα αποτελέσματα».

«Δεν είναι για Football League 2 ο OΦΗ. Όπως και ο Άρης. Είναι άλλες ομάδες. Εμένα εδώ είναι η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Η ομάδα μας έχει αλλάξει. Έχει αποκτήσει άλλους παίκτες. Θα είναι όλα διαφορετικά. Και ως ομάδα και πρόσωπα και παιχνίδι. Θα είναι εντελώς άλλη ομάδα τώρα στο Β’ γύρο. Δεν είναι μόνο το υλικό. Είναι καλές οι επιλογές που έχω κάνει ως προπονητής. Έχω κάνει το αγροτικό μου. Είχα τον Παναθηναϊκό με παίκτες μεγάλης κλάσης. Μετά πήγα στον Ατρόμητο. Μπορούσα να ήμουν και σε άλλη ομάδα αλλά εδώ είναι το σπίτι μου».

Ο Νίκος Νιόπλιας εξήγησε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι μας βοήθησε η διακοπή. Τα παιδιά που ήρθαν έλειψαν μόνο σε ένα παιχνίδι. Στο επόμενο θα έχουμε μια σημαντική βοήθεια. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να είναι δυνατή, με ποιότητα και να είναι γενικότερα καλή για αυτή την κατηγορία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα